اشتراک گذاری پست
بوتاکس به نوعی یک پروتئین خالص است که اصلی ترین کاربرد آن فلج کردن یا آرام کردن عضلات برای یک بازه زمانی موقت می باشد. امروزه اغلب افراد از بوتاکس برای رفع نیازهای زیبایی خود استفاده می کنند ؛ با این حال بوتاکس دارای کاربردهای درمانی بسیاری نیز می باشد. حتی از بوتاکس در برخی شرایط خاص برای رفع مشکلات دهان و دندان نیز استفاده می گردد. اما سوالی که برای اغلب افراد وجود دارد این است که آیا بعد از بوتاکس می توان به دندانپزشکی مراجعه کرد یا خیر. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با جزئیات بیشتری از دندانپزشکی بعد از بوتاکس آشنا شویم.
آیا بعد از بوتاکس می توان به دندانپزشکی مراجعه کرد ؟
با توجه به تاثیری که بوتاکس در جوانسازی و رفع چین و چروک های پوستی صورت دارد ، بسیاری از افراد از این روش استفاده می کنند تا پوستی صاف تر داشته باشند. از بوتاکس برای جوانسازی در قسمت های مختلفی از صورت از جمله پیشانی، اطراف چشم، خط اخم، خط لبخند و اطراف لب و ... استفاده می شود.
بسیاری از افراد برای بهبود وضعیت پوست خود ، از تزریق بوتاکس استفاده می کنند اما ممکن است هر فردی بعد از تزریق بوتاکس نیاز به دریافت خدمات دندانپزشکی نیز داشته باشد. یکی از دغدغه هایی که در این شرایط برای زیباجویان وجود دارد، این است که آیا دندانپزشکی بعد از بوتاکس بلامانع است یا با مشکلات بسیاری همراه می باشد؟ در صورتی که زیباجویان اقدام به تزریق بوتاکس کرده باشند ، چه مدت بعد می توانند برای دریافت خدمات دندانپزشکی اقدام کنند ؟
توصیه می کنیم اگر نیاز به دریافت خدمات فوری دندانپزشکی برای ترمیم دندان های خود را دارید، در مورد مراجعه به دندانپزشکی بعد از بوتاکس حتما با پزشکی که نزد او بوتاکس تزریق کرده اید و همینطور دندانپزشک خود مشورت کنید. در صورتی که مایل هستید از خدمات دندانپزشکی در تهرانسر یا هر مرکز دیگری بهره مند شوید، بهتر است تا اتمام دوره نقاهت بعد از بوتاکس صبر کنید. معمولا تمامی علائم ناشی از تزریق بوتاکس نهایتا تا دو هفته بعد از تزریق بوتاکس از بین می روند و شما می توانید به فعالیت های روزانه خود بازگردید.
انجام تمامی امور زیبایی میبایست توسط پزشک متخصص انجام پذیرد ، لذا حتما قبل از مراجعه به هر مرکز خدماتی در اینترنت مثلا دندانپزشکی در تهرانسر (محل زندگی خود) را جستجو نموده و پس از چک مشخصات و نظرات نسبت به انتخاب معتبرترین آن مراکز اقدام نمایید.
در نظر داشته باشید که انتشار تصادفی بوتاکس در بدن، با مشکلات بسیاری از جمله بی اختیاری ادرار، ضعف عضلانی ، مشکلات خطرناک برای تنفس و بلع همراه می باشد. بنابراین بسیار مهم است که به مراقبت های بعد از بوتاکس توجه داشته باشید و اگر قصد مراجعه به دندانپزشکی بعد از بوتاکس را دارید ، حتما سعی کنید ابتدا در مورد اینکه دریافت خدمات دندانپزشکی بعد از بوتاکس بی خطر است ، اطمینان حاصل نمایید و سپس اقدام کنید.
چرا تزریق بوتاکس بلافاصله بعد از دندانپزشکی خطرناک است ؟
یکی از مراقبت هایی که بعد از تزریق بوتاکس ضرورت دارد ، اجتناب از لمس ناحیه تزریق بوتاکس می باشد. بسیار مهم است افراد از لمس کردن نواحی تزریق بوتاکس اجتناب کنند چراکه اگر بوتاکس به دیگر قسمت ها منتقل شود، ممکن است بر روی عضله اشتباهی تاثیر بگذارد و عوارض جبران ناپذیری را داشته باشد.
از اعمال فشار بر روی ناحیه تزریق بوتاکس باید خودداری شود. در نظر داشته باشید اگر ناحیه تزریق بوتاکس در صورت شما اطراف لب است ، اگر دندانپزشک به این قسمت ها فشاری را وارد کند ، ممکن است بوتاکس به قسمت های دیگر منتقل شود و منجر به بروز عیوب و اختلالات بافتی گردد.
بنابراین از اعمال فشار و ماساژ در ناحیه تزریق بوتاکس باید حداقل به مدت 4 الی 7 ساعت خودداری شود. با رعایت این نکات می توانید از تاثیر مثبت تزریق بوتاکس حداکثر استفاده را کنید و ریسک بروز عوارض جانبی ناشی از این روش را به حداقل برسانید.
استفاده از بوتاکس در دندانپزشکی
یکی از موضوعاتی که در این قسمت از بررسی دندانپزشکی بعد از بوتاکس باید به آن توجه کنیم ، این موضوع است که امروزه دندانپزشکان نیز از بوتاکس استفاده می کنند. برخلاف تصور عموم افراد ، صرفا پزشکان زیبایی و کسانی که متخصص پوست و مو هستند ، از بوتاکس برای انواع خدمات زیبایی استفاده نمی کنند. دندانپزشکان نیز با اطلاع از آناتومی صورت و مهارت بالا در تزریق بوتاکس ، از این ماده برای افزایش کیفیت خدمات دندانپزشکی استفاده می کنند.
در ابتدا دندانپزشکان صرفا از بوتاکس برای شل کردن عضلات اطراف مفصل فک استفاده می کردند ؛ در حالی که امروزه استفاده بیشتری از بوتاکس می شود و دندانپزشکان با اهداف مختلفی ، بوتاکس را در عضلات اطراف دهان ، صورت و گردن تزریق می کنند.
به طور کلی بوتاکس زمانی در مطب های دندانپزشکی مورد استفاده قرار می گیرد که بخشی از یک طرح درمان جامع در محدوده عمل دندانپزشکی به شمار رود. بنابراین بوتاکس به عنوان یک روش مستقل در دندانپزشکی کارایی ندارد.
عوارض دریافت خدمات دندانپزشکی بعد از تزریق بوتاکس
به طور کلی در ارائه خدمات دندانپزشکی ، کشش و فشارهای بسیاری به بخش های مختلف از صورت و اطراف لب وارد می گردد. اگر بلافاصله بعد از تزریق بوتاکس به خصوص تزریق بوتاکس در اطراف لب ها ، برای دریافت خدمات دندانپزشکی اقدام نمایید ، در اثر وارد کردن فشار بیش از اندازه به اطراف دهان ممکن است مواد بوتاکس از جای خود خارج شوند و در نتیجه تاثیر منفی بگذارند. در صورتی که بوتاکس جابجا شود ، احتمال ورود آن به دیگر قسمت ها و تاثیر گذاری در عضلات اشتباه وجود دارد.
بنابراین سعی کنید به گونه ای برنامه ریزی نمایید که چند هفته قبل و یا بعد از تزریق بوتاکس ، برای دریافت خدمات دندانپزشکی اقدام کنید. سعی کنید چه قبل و چه بعد از دریافت خدمات دندانپزشکی، با دندانپزشک خود مشورت کنید تا تزریق بوتاکسی که انجام داده اید با خدمات دندانپزشکی که قصد دریافت آن را دارید، تداخلی نداشته باشد.
اقدامات مراقبتی لازم بعد از دریافت خدمات دندانپزشکی بعد از بوتاکس
اگر بعد از تزریق بوتاکس از اقدامات زیبایی و درمانی دندانپزشکی استفاده کردید ، حتما سعی کنید برخی نکات مراقبتی را جدی بگیرید.
- برای اینکه میزان ابتلا به عفونت بعد از تزریق بوتاکس به حداقل برسد ، سعی کنید به بهداشت دهان و دهان خود توجه داشته باشید.
- استفاده از مسواک و نخ دندان بعد از دندانپزشکی بعد از بوتاکس مشکی ندارد.
- اگر نیاز به دریافت خدمات دندانپزشکی فوری بلافاصله بعد از تزریق بوتاکس داشتید ، حتما دندانپزشک خود را از محل دقیق تزریق بوتاکس مطلع کنید.
سخن آخر
برای دریافت بهترین نتیجه از تزریق بوتاکس ، بسیار مهم است که به مراقبت های بعد از تزریق بوتاکس توجه داشته باشید تا ضمن جلوگیری از انتشار بوتاکس در ناحیه تزریق و جابجایی آن ، بتوانید به نتیجه مورد انتظار برسید و عوارضی را تجربه نکنید.
امیدواریم مطالعه این محتوا در مورد دندانپزشکی بعد از بوتاکس برای شما مفید واقع شود و بتوانید از اطلاعات آن استفاده کنید. از همراهی شما متشکریم.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام ، بیانیهی سلب مسئولیت ماهشو را بخوانید
سلب مسئولیت