اشتراک گذاری پست
میکروپیگمنتیشن یک نوع آرایش دائمی و روش زیبایی نوآورانه است. این درمان سبب به وجود آمدن هیچ گونه لک و جوش در صورت افراد نمی شود. علاوه بر این یک راه عالی برای بازگرداندن اعتماد به نفس و عزت نفس در مبتلایان به آلوپسی، ریزش مو، بیماران شیمی درمانی و موارد دیگر است.
برخی از بیماران ممکن است برای دستیابی به نتیجه مطلوب مورد نظر خود مجبور باشند بیش از یک بار فرآیند میکروپیگمنتیشن را انجام بدهند. اگرچه جوهر میکروپیگمنتیشن هرگز پاک نمی شود اما به مرور زمان می تواند کمرنگ شده و محو شود. این امر به دلیل این است که سلول های پوست دائما در حال جایگزین شدن هستند.
با ما همراه باشید مهم ترین نکات مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن را برای شما جمع آوری کردیم
میکروپیگمنتیشن چگونه انجام می شود؟
برای انجام میکروپیگمنتیشن، در ابتدا یک سوزن نازک و کوچک را که دارای رنگدانه معدنی ضد حساسیت است را به لایه دوم پوست وارد می کنند. این کار باعث می شود که لب ها، چشم ها، ابرو ها و موارد دیگر، کانتور و برجسته شوند. در حین انجام میکروپیگمنتیشن، پزشک باید از دستکش استفاده کند تا از انتشار و وارد شدن میکروب ها به درون پوست جلوگیری کند.
برخی از افراد فکر می کنند که میکروپیگمنتیشن همان خالکوبی زیبایی است. اما این تصور کاملا غلط است؛ زیرا این روش با خالکوبی تفاوت اساسی دارد. در خالکوبی برای زیبا سازی از جوهر تتو استفاده می کنند اما در این روش از رنگدانه های مخصوص استفاده می شود؛ همچنین ابزار انجام روش میکروپیگمنتیشن تماما پیشرفته و هوشمند هستند. انجام این روش، تقریباً ۲۰ الی ۳۰ دقیقه طول می کشد. البته بستگی به سرعت و تجربه پزشک شما هم دارد که چقدر طول بکشد.
برای افرادی که بیماری خاصی ندارند، در حین انجام میکروپیگمنتیشن به هیچ وجه از دارو های بی حس کننده یا بی هوش کننده استفاده نمی شود. اما برای برخی از افراد بسته به ناحیه تحت درمان آن ها قبل از درمان، داروی بی هوشی تجویز می شود. میکروپیگمنتیشن در یک محیط اداری انجام می شود . به این معنی که شما دقیقا در همان روز به خانه خود باز خواهید گشت. این روش یک روش با حداقل درد است و خون ریزی زیادی را به همراه نخواهد داشت.
علائم پس از انجام میکروپیگمنتیشن
پس از انجام میکروپیگمنتیشن معمولاً بیماران مقداری تورم در ناحیه تحت درمان خود مشاهده می کنند. معمولا برای کاهش تورم از پماد استفاده می کنند که آن را باید متخصص شما برای تان تجویز کند. بیمارانی که ناحیه چشم خود را میکروپیگمنتیشن می کنند، پس از آن دچار ریزش اشک نا خواسته می شوند. البته نباید نگران شد؛ زیرا این امر کاملا طبیعی و شایع است. اگرچه ریزش اشک عادی است اما ریزش اشک زیاد، می تواند غیر عادی باشد. پس بهتر است برای اطمینان، یک بار دیگر به متخصص خود مراجعه کنید و این موضوع را با او در میان بگذارید.
پس از اینکه عمل میکروپیگمنتیشن انجام شد، پزشک یک پماد ضد عفونی کننده برای تمیز کردن ناحیه تحت درمان شما، تجویز می کند که باید به موقع از آن استفاده کنید. در غیر این صورت ناحیه تحت درمان شما دچار بیماری های عفونی می شود. افرادی که میکروپیگمنتیشن انجام می دهند، نباید خیلی در معرض نور خورشید قرار بگیرند. همچنین باید از مصرف محصولات آرایشی و... که دارای پراکسید هستند نیز خودداری کنند.
استفاده از پراکسید یا قرار گیری در معرض نور خورشید می تواند تاثیر منفی روی قسمت تحت درمان بگذارد. معمولاً پس از میکروپیگمنتیشن تا یک هفته رنگ آمیزی ناحیه تحت درمان شما بسیار پر رنگ به نظر می رسد. با این حال پس از گذشت ۲ الی ۳ هفته رنگ آن عادی می شود. اگر پس از عمل دچار تب یا تورم و سوزش بیش از حد شدید حتما سریعا به پزشک خود مراجعه کنید.
مزایای میکروپیگمنتیشن
روش میکروپیگمنتیشن یکی از روش های پر طرفدار در بین خانم ها و آقایان است. از این روش می توان برای درمان و زیبا سازی پوست و مو استفاده کرد. همچنین از میکروپیگمنتیشن می توان برای تقویت پوست سر، ابروها، مژه ها، پلک ها برای خط چشم و لب ها (برای اصلاح رنگ) استفاده کرد.
دائمی بودن، یکی از مهم ترین مزایای این روش به شمار می رود. شما با انجام این روش دیگر لازم نیست هر روز خود را آرایش کنید؛ زیرا چهره شما همیشه آرایش کرده و زیبا است؛ همچنین از آنجایی که دیگر لازم نیست آرایش کنید، در هزینه هایی که بابت خرید لوازم آرایشی پرداخت می کردید نیز می توانید صرفه جویی کنید. دائمی بودن میکروپیگمنتیشن از جمله دلایلی است که افراد را تشویق می کند برای انجام آن اقدام کنند.
انجام این روش به شما کمک می کند که یک چهره زیبا و جذاب داشته باشید؛ همچنین افرادی که به انواع مختلف لوازم آرایشی و بهداشتی حساسیت دارند، می توانند با استفاده از این روش یک صورت آرایش کرده داشته باشند. رنگدانه هایی که در این روش به پوست شما تزریق می شود، هیچ گونه حساسیت یا ضرری برای پوست شما ندارد.
برخی از افراد به دلیل آرتروز نمی توانند از دست های خود برای آرایش کردن استفاده کنند. استفاده از این روش برای این افراد بسیار عالی و مفید خواهد بود؛ همچنین افرادی که به هر دلیلی دوست دارند ابروی خود را ترمیم کنند می توانند از طریق میکروپیگمنتیشن اقدام بفرمایند. شما با این روش می توانید هر مدل ابرو را که می خواهید روی صورت خود به نمایش در آورید.
جلوگیری از ریزش مو
ریزش مو یکی از مشکلات رایج اکثر افراد است. بدون شک امتحان کردن محصولات گران قیمت و بدون نتیجه شما را بعد از مدتی نا امید خواهد کرد. از این رو به افرادی که می خواهند دوباره موهای شان مجدد رشد کند میکروپیگمنتیشن مو را پیشنهاد می کنیم. علاوه بر این در فرایند میکروپیگمنتیشن، ناحیه تحت درمان پس از گذشت چند روز بهبود پیدا می کند.
استفاده از این روش برای رشد مجدد مو ها باعث می شود که شما از شر مواد شیمیایی دارو های گوناگون خلاص شوید. قیمت میکروپیگمنتیشن نسبت به کاشت مو و ابرو بسیار مقرون به صرفه تر است. علاوه بر این شما بعد از کاشت مو نیاز به محصولات مراقبتی دارید، اما بعد میکروپیگمنتیشن شما هیچ گونه دارو یا محصولات مراقبتی مصرف نخواهید کرد. ماندگاری میکروپیگمنتیشن معمولاً حدود 3 سال طول می کشد که به طور قابل توجهی طولانی تر از میکروبلیدینگ است.
معایب میکروپیگمنتیشن
برخی از لوازم انجام میکروپیگمنتیشن یک بار مصرف هستند. وسایلی که متخصص توسط آن ها این کار را انجام می دهد، باید استریل و ضدعفونی شده باشند. اگر سوزن های مخصوص این کار استریل شده نباشند، سبب انتقال برخی از بیماری های عفونی مانند هپاتیت می شود. اما نگران نباشید چون اگر شما فردی را که انتخاب می کنید متخصص باشد و همچنین خودتان هم به صورت مرتب مراقبت های قبل و بعد این روش را به درستی انجام دهید، به بیماری های عفونی مبتلا نخواهید شد.
شما باید پیش از انجام میکروپیگمنتیشن تصمیم خود را بگیرید و تمام جوانب را نیز در نظر داشته باشید؛ زیرا پس از انجام این روش، پاک کردن یا ریمو کردن آرایش شما امری بسیار سخت و دشوار خواهد بود و همچنین ممکن است مجبور شوید که زمان زیادی را بابت این کار از دست بدهید. برای پاک کردن آرایش های دائمی که به روش میکروپیگمنتیشن انجام می شوند، شما باید هزینه های بسیار زیادی را بپردازید.
تنها روشی که می توان با آن آرایش های دائم را ریمو کرد فقط لیزر است. اگر پس از انجام میکروپیگمنتیشن نظر شما تغییر کرد باید با پرداخت هزینه های کلانی آن را از طریق لیزر از بین ببرید. پیگمنتیشن یک روش انتخابی و زیبایی است به همین دلیل بیمه هزینه ای نسبت به این عمل پرداخت نمی کند و هزینه آن را باید خودتان به صورت کامل بپردازید.
روش های پاک کردن میکروپیگمنتیشن
یکی از بارزترین روش هایی که از طریق آن می توان میکروپیگمنتیشن را پاک کرد، لیزر است. استفاده از لیزر ممکن است آسیب های زیادی به پوست شما وارد کند. میکرودرمابراسیون از دیگر روش هایی است که می توان با استفاده از آن اثرات رنگی باقی مانده روی پوست صورت را از بین برد.
برای پاکسازی میکروپیگمنتیشن با استفاده از از این روش، شما حتما باید چند جلسه را به صورت متوالی به مطب پزشک خود مراجعه کنید. البته نا گفته نماند که میکرودرمابراسیون در مقایسه با لیزر از قدرت کمتری برای پاکسازی برخوردار است. یکی از راه هایی که سبب از بین رفتن یا کمرنگ تر شدن رنگ دانه های میکروپیگمنتیشن می شود، تعریق بیش از حد است. شما می توانید با استفاده از سونا برخی از رنگدانه هایی را که در زیر پوست شما هستند از بین ببرید. البته ممکن از این روش چندان موثر نباشد.
ماهشو یکی از تخصصی ترین و بزرگ ترین سامانه های معرفی مشاغل زیبایی است و بهترین سالن های فشیال صورت ایران را معرفی می کند. شما می توانید برای شناخت بهتر سالن هایی که میکروپیگمنتیشن انجام می دهند، به ماهشوه مراجعه کنید؛ همچنین می توانید با کارشناسان مشغول به کار در سالن نیز تماس حاصل فرمایید.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام ، بیانیهی سلب مسئولیت ماهشو را بخوانید
سلب مسئولیت