بهترین آموزشگاه زیبایی کاشت ناخن

کاشت ناخن یعنی اضافه کردن لایه‌ای محافظتی بر سطح ناخن طبیعی با مواد خاص. کاشت ناخن یک کار تخصصی است و در سالن‌های زیبایی با نظارت انجام می‌شود. شاید تصور خیلی‌ها از کاشت ناخن، همانند کاشت مو، کاشت ناخن طبیعی است، که تصور اشتباهی است. چون کاشت ناخن توسط مواد شیمیایی به منظور شکل و فرم بخشی به ناخن طبیعی صورت می‌گیرد. کاشت ناخن به دو روش کاشت با مواد پودری و کاشت ژله‌ای معروف است. مراحل کاشت ناخن زمان‌بر است و نیازمند ابزارهای خاصی است. کاشت ناخن باید توسط متخصص این کار با صبر و حوصله انجام شود. عدم رعایت استانداردهای کار و کمی عجله و اشتباه توسط فرد غیر متخصص، احتمال دارد که زیبا جو را دچار عوارض جانبی کاشت ناخن کند. برای انجام کاشت ناخن انتخاب مرکز تخصصی معتبر و باتجربه خیلی مهم است. مهارت ناخن کار در رعایت استانداردها برای حفظ سلامت ناخن‌ها و ارائه‌ی کار ظریف و زیبا، از ویژگی‌های مهم در کاشت ناخن است. اگر در جستجوی مرکز کاشت ناخن حرفه‌ای هستید، ماهشو می‌تواند بهترین آن‌ها را در نزدیک‌ترین محل به شما معرفی کند. ماهشو، راهنمایی برای رسیدن به زیبایی است.

آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
حدیث زکی پور
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
مرکز زیبایی منیر راد
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
مریم یزدانی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی سمانه همدانی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی خانه کراتین لادن
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
نسرین صدوق
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی مریم اکبری
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی بانو فردی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
سالن زیبایی نیلوفر میرزایی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی رویا مجرد
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی ریحانه جلالی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی تبسم آفتاب
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی زرین همای
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی مهری مرادی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
مهناز مسیبی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
سالن زیبایی ایفا
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی مینا تاملی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی محبوبی
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
نسترن سوری
آموزشگاه زیبایی | تهران
جزئیات بیشتر
آکادمی مرجان رحیمی

آشنایی با بهترین آموزشگاه زیبایی

اگر به تحصیل و آموزش حرفه‌ای در زمینه زیبایی علاقه‌مندید، انتخاب یک آکادمی معتبر اهمیت زیادی دارد. صنعت زیبایی به سرعت در حال رشد است و یک آموزشگاه زیبایی معتبر می‌تواند به شما در رسیدن به اهداف حرفه‌ای کمک کند. بهترین آکادمی‌های زیبایی با ویژگی‌هایی مانند تیم متخصص، دوره‌های آموزشی جامع، تجهیزات پیشرفته، گواهینامه‌های معتبر و فرصت‌های شغلی شناخته می‌شوند.

برای انتخاب آکادمی مناسب، به نکاتی چون رتبه‌بندی و شهرت آکادمی، تجربه و تخصص اساتید، برنامه‌های آموزشی، تجهیزات و تسهیلات، هزینه‌ها و مکان، و امکانات مشاوره و پشتیبانی توجه کنید. با تحقیق و مشاوره، می‌توانید بهترین آکادمی را برای پیشرفت حرفه‌ای خود انتخاب کنید.

آشنایی با بهترین مراکز زیبایی برای خدمات کاشت ناخن

رفته رفته بیشتر دنیا به سمت زیبایی و تجملات می رود و کاشت ناخن نیز میان خانم ها رواج زیادی پیدا کرده است. بیشترین کسانی که کاشت ناخن انجام می دهند به این دلیل است که ناخن هایشان رشد طببیعی نداشته یا از ظاهر زیبایی برخوردار نیستند.

امروزه در تمامی سالن های زیبایی، کاشت ناخن انجام می شود و جز پولساز ترین حرفه های آرایشگری می باشد.

کاشت ناخن

آشنایی با کاشت ناخن

خانم ها به دلایل متعددی کاشت ناخن را انجام می دهند که می تواند برای زیبا سازی ناخن باشد یا برای پوشاندن برخی از مشکلات ناخن ها. حتی ممکن است فردی ناخن هایش رنگ و روی زیبایی نداشته باشند و از این رو به فکر کاشت ناخن باشد. بسیاری از کسانی که ناحن های ضعیف و شکننده دارند یا عادت دارند که ناخن های خود را بجوند عمل کاشت ناخن برایشان مناسب است. ناخن های مصنوعی که روی ناخن های شما کاشته می شوند، در اندازه های گوناگون و دلخواه شما و در رنگ های طبیعی و متنوعی موجود هستند که هر فرد می تواند طبق سلیقه و نیاز خود یک مدل را انتخاب کند. برای کاشت باید موارد زیادی را رعایت کرد تا از عفونت های و مشکلات ناشی از رعایت نکردن اصول درست کاشت ناخن جلوگیری کرد.

انواع روش کاشت ناخن

برای کاشت ناخن مصنوعی می توان سه روش کلی انجام داد که هر کدام از مزایایی برخوردار هستند. در روش قالبی ناخن های از جنس پلاستیک روی ناخن های اصلی شما قرار می گیرند که در فروشگاه های لوازم آرایش و داروخانه ها نیز می توان انها را خریداری کرد. در روش کاشت پودری نیز که یکی از پرطرفدار ترین هاست، کاشت روی ناخن طبیعی فرد انجام می شود. در روش کاشت ناخن ژله ای نیز ناخن های از ژل های UV ساخته می شوند . این روش کاشت ناخن ژله ای امروزه یکی از پرطرفدارترین روش های کاشت به شمار می رود. در ادامه هر روش را به طور مفصل تر توضیح می دهیم.

کاشت ناخن با قالب

کاشت ناخن قالبی یا دوئال بی کیفیت ترین نوع کاشت است. در کاشت ناخن قالبی مواد کاشت را روی ناخن مصنوعی قرار داده و سپس مواد ضد قارچ را نیز روی ناخن های طبیعی فرد قرار می دهند.

پس از آن ناخن های مصنوعی را روی ناخن های طبیعی قرار داده و آن را برای مدت کمی فشار می دهند تا به خوبی به ناخن بچسبند. در این روش کاشت نیازی به سوهان کشی ناخن ها نیست.

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
برای کسانی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند مناسب نیست که از روش کاشت ناخن قالبی استفاده کنند. در روش کاشت ناخن قالبی به دلیل قالبی بودن نیاز است که تمام ناخن های دو دست به یک شکل باشند تا کاشت ناخن به شکل مرتبی صورت گیرد. ناخن های قالبی به دلیل اینکه ضخیم هستند ناخن های فرد را از حالت طبیعی آن خارج می سازند. این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن از مواد بیشتر روی ناخن استفاده می شود و همچنین ماندگاری کمتری نیز دارند. نکته ای در مورد کاشت قالبی ناخن باید بگوییم در این روش احتمال هوا گرفتن بیشتر از روش های دیگر است. در آخر باید بگوییم بهتر است کاشت ناخن قالبی روی ناخن های استاندارد انجام شود.

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن با پودر در مقایسه با روش های دیگر، زیبایی و مقاومت بیشتری دارد؛ به حدی که رتبه اول را در میان انواع روش های کاشت ناخن را دارد. اما شاید نسبت به روش های دیگر زمان برتر باشد.

در روش کاشت ناخن پودری ابتدا باید ناخن مصنوعی را که همان تیپ است به ناخن طبیعی بچسبانند و سپس به اندازه ای که دلخواه فرد است، کوتاه کنند. در مرحله بعد باید مواد ضد قارچ و در اخر مواد کاشت به ناخن های مصنوعی که روی ناخن های طبیعی قرار دارند اضافه کنند و ناخن ها را به این مواد اغشته کنند. بعد از اتمام این کار باید ناخن ها به دقت و با ظرافت فراوان سوهان کاری شوند.

کاشت ناخن ژله ای

در روش کاشت ناخن ژله ای باید مواد ژله ای را از قبل خریداری کرده و آماده کرد. در مرحله بعد از کاشت، باید مواد ضد قارچ را روی ناخن های طبیعی قرار داده و پس از آن مواد ژل را نیز قرار داد. می توان برای تسریع خشک شدن مواد ژل، دست را داخل دستگاه UV قرار داد.

روش کاشت ناخن ژله ای و کاشت ناخن پودری تا حدودی شبیه هم است با این تفاوت که موادی که با آن کاشت ناخن را انجام می دهند متفاوت است.

در روش کاشت ناخن ژله ای ناخن طبیعی فرد هیچ آسیبی نمی بیند؛ زیرا بعد از مدتی که ناخن های طبیعی رشد کردند فرد می تواند با ترمیم کردن دوباره ظاهر ناخن هایش را حفظ کند. رشد ناخن ها نیز به این معنی است که سالم هستند و رشدشان متوقف نشده است.

کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جوییدن ناخن هایشان را دارند نیز توصیه می شود؛ چرا که ناخن های مصنوعی با مواد ژله ای بد مزه هستند و کنده نمی شوند در نتیجه این عادت جوییدن ناخن از سر افراد می افتد.

چسبی که برای کاشت ناخن به کار می برند حسیست زا نیست اما ممکن است در برخی موارد بعضی افراد به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند. نشانه های این حساسیت ها به این صورت است که پوست دستان فرد دچار اگزما شده و فرد باید هرچه سریع تر ناخن های مصنوعی خود را بردارد.

کاشت ناخن میکس

کاشت ناخن میکس، ترکیبی از دو روش کاشت ناخن پودری و ژله ای است و نسبت به روش های دیگر کمی گران تر است.

در این روش نیز بعد از زدن مواد ضد قارچ به ناخن طبیعی روش کاشت پودری انجام می شود. اما بعد از مرحله سوهان کشی ناخن ها لایه از ژل را روی ناخن قرار می دهند و برای خشک کردن آن دست فرد را داخل دستگاه UV می برند.

مقایسه انواع روش های کاشت ناخن
کاشت پودری یک نوع روشی از کاشت ناخن است که در ۸۰ درصد موارد انجام می شود؛ همچنین می توان گفت روش کاشت ژله ای که ۱۵درصد و روش های دیگر کاشت ناخن تنها ۵ درصد مخاطب دارند. روش کاشت پودری یک نوع روش کاشت مادر است و بیشتر با کاشت های دیگر ترکیب می شود و نسبت به سایر روش های کاشت ناخن دوام بیشتری دارد. دوام هر نوع از روش های کاشت ناخن بستگی به نحوه و نوع اجرای آن دارد، مثلا روش کاشت ناخن ژله ای روش کاشت بسیار زیبایی است که در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد ولی اگر همین مواد کاشت ناخن ژله ای مطلوب و مناسب باشد با هر آب و هوایی باز هم تا یک ماه دوام دارد؛ پس در نتیجه برای کسانی که در مناطق شرجی هستند روش مناسبی است.

کاشت ناخن

بهترین روش کاشت ناخن
تمامی خدمات ناخن از جمله کاشت باید متناسب با مدل، فرم و استحکام ناخن‌ های هر فرد انجام شود. مثلاً برای فردی که ناخن‌ های بسیار ضعیفی دارد، بهتر است برای استحکام و دوام بیشتر کاشت ناخن میکس برای انجام شود. اما شخص دیگری که ناخن‌ های نسبتاً مقاوم‌ تری دارد، می‌ تواند از کاشت پودری نیز استفاده کند؛ بنابراین با توجه به شرایط فرد باید بهترین روش کاشت ناخن تشخیص داده شود.

کاشت ناخن پا

همان‌ طور که گفته شد امروزه روش‌ های گوناگونی برای کاشت ناخن وجود دارد. کاشت ناخن پا به دو روش کاشت ژل و کاشت ناخن اکریلیک انجام می‌ شود. افراد می‌ توانند با در نظر گرفتن شرایط خود و همچنین خصوصیات هر کدام از این روش‌ ها، گزینه مناسب را انتخاب کنند.

در ادامه تفاوت این دو روش را ذکر خواهیم کرد تا شما به‌ راحتی بتوانید تصمیم‌ گیری کنید:

تفاوت اصلی کاشت ناخن ژل و اکریلیک در ضخامت و دوام آن‌ ها است. از مواد پلیمر و مونومر جهت کاشت ناخن اکریلیک استفاده می‌ کنند که در مقایسه با کاشت ژل استحکام و مقاومت بسیار بالاتری دارد و همچنین ضخامت آن نیز بیشتر خواهد بود؛ بنابراین با توجه به سخت‌ تر بودن کاشت اکریلیک انعطاف‌ پذیری آن‌ ها نیز کم‌ تر خواهد بود.

تفاوت بعدی این دو روش در سرعت و نحوه خشک شدن آن‌ ها است. کاشت ژل برای خشک شدن نیاز به دریافت اشعه UV دارد اما نوع اکریلیک به‌ سرعت در مجاورت هوا خشک و سخت خواهد شد و به هیچگونه دستگاه خشک‌ کننده یا اشعه نیاز ندارد.

با توجه به شرایط ذکر شده باید برای افراد براساس شرایط و سلیقه آن ها کاشت ناخن پا انجام شود. اما ما توصیه می‌ کنیم برای ناخن پا از کاشت اکریلیک که استحکام بیشتری دارد، استفاده شود؛ زیرا ناخن‌ های پا مدام داخل کفش قرار گرفته و باید مقاومت خوبی داشته باشند.

آموزش کاشت ناخن با قالب

به کمک قالب کاشت ناخن بسیار راحت است و کافیست شما یک قالب دوال در منزل داشته باشید و مطابق با مراحل زیر پیش روید.

مرحله اول؛ زیر سازی کاشت ناخن 
برای انجام کاشت ناخن با قالب ابتدا باید مانیکور خشک انجام شود. در این مرحله لازم است پوست اطراف ناخن و کوتیکول ها به عقب رانده شوند. توجه داشته باشید برای انجام این کار باید حتماً ابزار مناسب و حرفه‌ ای در دسترس داشته باشید؛ سپس لازم است به کمک سوهان کاغذی نرم سطح ناخن خراشیده شود تا یک محیط مناسب جهت چسبیدن مواد مهیا گردد. لازم به ذکر است که باید تمامی نکات بهداشتی به‌ منظور جلوگیری از قارچ و عفونت ناخن رعایت شوند. پس زدن ماده ضد قارچ روی ناخن را فراموش نکنید.

مرحله دوم؛ قالب ناخن 
همان‌ طور که می‌ دانید ناخن‌ ها دارای انواع و حالت‌ های گوناگونی هستند؛ بنابراین باید نسبت‌ به حالت ناخن و صدف آن یک قالب مناسب انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قالب انتخاب‌ شده نباید از صدف بزرگ‌ تر یا خیلی کوچک‌ تر باشد تا در نهایت یک کاشت تمیز داشته باشید و دورگیری ناخن برایتان دشوار نشود.

مرحله سوم؛ مواد گذاری در کاشت ناخن 
بعد از این‌ که یک قالب مناسب با صدف ناخن انتخاب کردید، باید به سراغ مواد گذاری بروید. یک ناخن کار حرفه‌ ای مواد گذاری را با سرعت بسیار زیادی انجام می‌ دهد؛ زیرا می‌ داند که مواد زود خشک می‌ شوند. اگر در این مرحله از مواد بسیار با کیفیت استفاده کنید، قطعاً نتیجه کارتان بسیار تمیزتر خواهد شد و در زمان مناسبی به اتمام می‌ رسد. بعد از اتمام مواد گذاری لازم است از پرایمر استفاده کنید و سپس قالب را روی ناخن قرار داده و آن را می‌ کشید. پس‌ از خشک شدن مواد می‌ توانید قالب را بردارید و یک کاشت بدون نقص را مشاهده نمایید.

مرحله چهارم؛ سوهان کشی
پس‌ از گذراندن مرحله مواد گذاری قطعاً کمی ناهمواری روی ناخن کاشته شده وجود دارد که کاملاً طبیعی است و باید با ابزار مخصوص مواد اضافی دور قالب صاف شوند. دقت داشته باشید که برای طبیعی شدن ناخن لازم است به کمک سوهان مخصوص ضخامت ناخن را کاهش دهید.

مرحله پنجم؛ تاپ شاین
در مرحله آخر نیز باید ناخن کاشته شده را به کمک یک لایه تاپ شاین و خشک کردن به وسیله دستگاه مخصوص اشعه UV چشم نواز کرد.

ترمیم ناخن چیست؟

ترمیم ناخن فرایندی برای بازسازی ناخن‌ های شکسته شده یا میزان رشد ناخن‌ های از پیش کاشته شده است. در ترمیم ناخن عوامل گوناگونی نقش دارند که عبارتند از:

  • نوع و روش کاشت
  • سرعت رشد ناخن‌ های فرد
  • مهارت ناخن کار
  • میزان مرغوبیت و کیفیت مواد استفاده‌ شده
  • قد ناخن
  • میزان فعالیت روزانه فرد

معمولاً هزینه ترمیم ناخن از کاشت آن ارزان‌ تر است و در مواردی می‌ توان فرم ناخن را نیز تغییر داد.

مراحل ترمیم ناخن

  • در مرحله اول باید ناخن به اندازه دلخواه مشتری کوتاه شود.
  • در مرحله دوم باید برای فرم دهی و از بین بردن خط و خصوط ناخن سوهان کشی انجام شود.
  • در مرحله سوم باید مواد ضد قارچ گذاشته شود.
  • در مرحله چهارم لازم است پرایمر زده شود.
  • در مرحله پنجم باید مواد گذاری روی ناخن انجام شود.
  • در مرحله ششم مجدد سوهان کشی انجام خواهد شد.
  • در مرحله هفتم باید عملیات بافر و پولیش صورت بگیرد.
  • در مرحله هشتم لازم است زیر ناخن‌ ها به‌ خوبی تمیز شوند.
  • در مرحله آخر نیز لاک و طراحی به درخواست مشتری انجام می‌ شود.

ترمیم کاشت ناخن پا

پس‌ از کاشت ناخن و گذشت مدت زمان تقریبی نزدیک به یک ماه باید برای حفظ زیبایی و سلامت ناخن‌ ها ترمیم انجام شود. همان‌ طور که می‌ دانید با رشد ناخن مواد به سمت میانه ناخن می‌ رسد و در واقع ناخن کاشت از جای اصلی خود دور می‌ شود؛ بنابراین لازم است در چنین حالت ترمیم کاشت انجام شود.

به‌ طور طبیعی رشد ناخن‌ های پا نسبت‌ به ناخن‌ های دست بسیار کندتر است؛ به‌ همین خاطر ترمیم ناخن پا نیاز به مدت زمان طولانی‌ تری دارد. اما در شرایط خاص نظیر کاشت نادرست، عدم نگهداری صحیح و سایر مشکلات باید هر چه سریع‌ تر ترمیم انجام شود.

ویژگی های کاشت ناخن خوب

کاشت و ترمیم ناخن را باید در مراکز معتبر انجام داد. در این بخش ما به شما خواهیم گفت که کدام کاشت و ترمیم ناخن کیفیت خوبی دارد:

  • خطوطی از کاشت های قبلی در کاشت و ترمیم ناخن وجود نداشته باشد.
  • در هنگام کاشت صدف ناخن به واسطه سوهان کشی آسیب ندیده باشد.
  • در یک کاشت خوب باید به‌ طور کامل هواگیری انجام‌ شده باشد.
  • مواد گذاری در یک کاشت با کیفیت به‌ خوبی انجام شده‌ است.

علت ترک خوردن ناخن کاشته شده
طبق تحقیقات انجام شده مشخص شده است که در روش کاشت ناخن ژله ای معمولا ناخن ها در مکان های خشک دچار ترک خوردگی می شوند. در روش کاشت پودری نیز اگر از حد معمول از مواد کاشت کمتر استفاده شود، ناخن ها دچار ترک خوردگی می شوند؛ همچنین در هنگام سوهان کشی ناخن ها اگر بیش از حد سوهان کشی صورت گیرد، ممکن است باعث ترک ناخن ها شود. به جز اینها ممکن است به مرور زمان موادی که از انها برای کاشت ناخن استفاده شده است، نازک شده و ترک خورد. ممکن است این نازک شدگی ناشی از مرغوب نبودن پودر مورد استفاده یا آغشته نبودن کامل قلموی کار به محلول لیکویید که باعث می شود پودر به خوبی خیس نشده و در نتیجه کاملا جذب نشود.

نکات مهم بعد از کاشت ناخن

بعد از کاشت ناخن باید توجه داشته که نباید با اجسام آلوده تماس داشته باشید؛ همچنین باید بعد از کاشت تا چند روز مراقب ناخن هایتان باشید تا به آنها ضربه وارد نشود. در انجام کارهای روزانه برای مثال زمان استفاده از مواد شوینده و آب تا حد ممکن از دستکش استفاده کنید. به هیچ عنوان بدون دستکش با مواد شیمیایی و حلال کار نکرده و با انها تماس پیدا نکنید؛ همچنین سعی کنید در اب استخر و حوضچه های عمومی کمتر حضور پیدا کنید؛ چرا که حضور در این مکان ها باعث می شود احتمال بروز بیماری های قارچی در ناحیه ناخن های کاشته شده افزایش یابد. مهم نیست که از چه روشی کاشت ناخن را انجام داده اید تا دچار حساسیت به مواد کاشت نشوید. در این مورد تنها تفاوتی که وجود دارد این است که ممکن است اندازه حساسیت به مواد در افراد متفاوت باشد. اگر دچار حساسیت به مواد کاشت ناخن هستید باید روش و موادی را انتخاب کنید که کمترین حساسیت را ایجاد می کنند.

مزایای کاشت ناخن

برای مزایای کاشت ناخن می توان به زیبایی ظاهری ناخن ها و تمیزی ناخن‎ها اشاره کرد. برای کسانی که از بیماری های ناخن خود رنج می برند نیز کاشت ناخن بهترین گزینه است یا کسانی که ناخن های نامرتب با رنگی نامناسب دارند نیز می توانند با کاشت از این موضوع خلاص شود.

عوارض کاشت ناخن

در این قسمت به بررسی معایب کاشت ناخن می پردازیم.

افزایش جذب مواد شیمیایی با نازک شدن لایه سطحی روی ناخن
برای اینکه کار کاشت را روی ناخن طبیعی انجام دهند و ناخن مصنوعی را روی آن بکارند، باید ناخن طبیعی را با سوهان های برقی خاصی که وجود دارد کاملا صاف و ریز کنند. با این کار ناخن کاملا نازک شده و از ان تنها یه لایه سطحی و ضعیف و آسیب پذیر باقی می ماند؛ همچنین بعد از این که مواد شیمیایی کاشت ناخن را روی سطح نازک ناخن طبیعی قرار دادند، به دلیل نازک بودن ناخن احتمال جذب این مواد سمی از روی این سطح نازک در پوست افزایش می یابد.

افزایش احتمال جدا شدن ناخن از بستر
زمانی که فرد استفاده های نادرستی از ناخن های بلند خود دارد برای مثال زمان باز کردن درب قوطی با ناخن یا کندن و جدا کردن یک چیز با ناخن، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود و به مرور زمینه جدا شدن کل ناخن یعنی حتی لایه سطحی ناخن طبیعی نیز از بستر آن فراهم شود. به طور کلی هر چه ناخن کاشته شده بلندتر باشد این احتمال که ممکن است ناخن از بستر ا جدا شود، بیشتر خواهد شد.

مسمومیت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه
در مورد مسمویت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه باید بگوییم طبق تحقیقات علمی به عمل امده  ثابت شده است که مواد سمی که در کاشت و ترمیم ناخن استفاده می شوند، می توانند گازهای سمی را تولید کنند که باعث مسمومیت آرایشگر و فرد مشتری شود. این نوع مسمویت ها علائمی شبیه مسمویل الکلی دارند که در برخی از موارد که نشانه های شدیدی دارد می تواند علائمی مانند بروز اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی را به همراه داشته باشد؛ همچنین آرایشگران به دلیل اینکه مدت زیادی با این بخارهای سمی سرکار دارند و بیشتر در معرض انها هستند ممکن است زمینه ای برای بیماری آسم و حتی سرطان ریه فراهم شود.

افزایش احتمال ابتلا به اگزما
قبل تر اشاره شد که ممکن است به دلیل کاشت و ترمیم ناخن فرد دچار ابتلا به بیماری اگزما شود. به طور کلی استفاده از محصولات کاشت و ترمیم ناخن و چسب هایی که از انها برای چسباندن ناخن های مصنوعی استفاده می کنند، می تواند زمینه ساز ابتلا به اگزمای تماسی شود. اگزمای تماسی بیشتر موارد در نوک انگشتان و بقیه نواحی که با ناخن های مصنوعی تماس داشته اند مانند چشم ها، لب و… را شیوع پیدا می کند. معمولا اگزمای تماسی که به خاطر این محصولات ایجاد می شود 48 تا 96 ساعت بعد از کاشت ناخن بروز پیدا می کند و علائمی مانند سرخی پوست و ضایعات خارش دارد و تاول را به همراه دارد. به جز این ها لاک زده شده روی ناخن های مصنوعی نیز می تواند باعث اگزمای تماسی شود.

قارچ ناخن بعد از کاشت
ممکن است برخی خانم ها بعد از کاشت ناخن‎، ناخن هایشان دچار تغییر رنگ شده و ابتدا به رنگ زرد و قهوه ای در آمده و سپس سبز می شوند. این تغییر رنگ به دلیل رشد و تکثیر قارچ های میکروسکوپی در ناحیه ناخن  است که از کراتین موجود در ناخن طبیعی استفاده می کنند. شاید با خود فکر کنید چرا زمانی که روی ناخن ها هیچ کاشتی صورت نگرفته است قارچ ها رشد نمی کنند؟ باید در جواب این سوال بگوییم کراتین بخش سخت ناخن است و قارچ ها در حالت عادی نمی توانند از آن تغذیه کنند.

اما به مرور زمان و استفاده مکرر از مواد کاشت ناخن و چسب، کراتین ناخن نازک و ضعیف می شود که در نتیجه از دست دادن مقاومت کراتین در برابر قارچ ها به همراه می آید. عفونت قارچی ناخن ها به شدت واگیر دار است و می توان در یک سرعت از یک نقطه از بدن به یک نقطه دیگر منتقل شود و حتی می تواند پوست موی فرد را نیز درگیر کند. حتی ممکن است این عفونت قارچی از فردی به فرد دیگر نیز سرایت کند. برای درمان عفونت قارچی باید پروسه طولانی و سختی را طی کرد که 18 ماه طول می کشد.

افزایش احتمال عفونت باکتریایی
به جز این موارد گفته شده عفونت باکتریایی نیز می تواند زیر ناخن های مصنوعی کاشته شده رشد کند. این نوع عفونت باعث می شود رنگ ناخن ها سبز شود و حتی ممکن است زیر ناخن های طبیعی نیز بروز کند. این عفونت باکتریایی با رسیدن اب به ناخن های مصنوعی افزایش می یابد.

قیمت کاشت ناخن

برای این که قیمت کاشت و ترمیم ناخن مشخص شود اول باید روش مورد نظر را تعیین کرد. اینکه شما می خواهید چه مدلی و نوعی از کاشت را انجام دهید در قیمت نهایی اثر زیادی دارد. دقت داشته باشید که مرکزی که به آن برای کاشت ناخن مراجعه می کنید هم قیمت خاصی را در نظر دارد و از این رو نمی توان یک قیمت ثابت را برای کاشت و ترمیم ناخن بیان کرد.

عوامل تاثیر گذار بر هزینه کاشت ناخن

همان‌ طور که گفته شد عوامل متعددی بر هزینه کاشت ناخن تأثیر دارند که در ادامه هر کدام از آن‌ ها را بررسی خواهیم کرد.

 مهارت ناخن کار 
میزان مهارت ناخن کار یکی از عوامل مؤثر بر هزینه کاشت ناخن است. هر چه مهارت ناخن کار بیشتر شود و در کار خود حرفه‌ ای تر باشد؛ بنابراین قیمت کاشت و خدمات ناخن توسط این فرد افزایش خواهد یافت؛ زیرا کیفیت کاری که توسط این فرد ارائه می‌ شود قطعاً بسیار بالاتر خواهد بود. در نتیجه بیشتر بودن هزینه کار او بسیار منطقی است. البته لازم به ذکر است که الزاماً هر شخصی که قیمت بالاتری برای کاشت و ترمیم ناخن اعلام می‌ کند، کیفیت کار مطلوبی ندارد.

چنانچه با قیمت‌ های بسیار پایین برای کاشت ناخن مواجه شدید، بدانید که قرار نیست یک کار بی‌ نقص توسط ناخن کار حرفه ای تحویل بگیرید. پس این نکته را حتماً به یاد داشته باشید که هیچ ارزانی بی‌ علت نیست. در زمینه ناخن هم یا شخص ناخن کار مهارت کافی ندارد یا تازه‌ کار بوده و اعتبار لازم را به دست نیاورده است.

 مکان سالن 
مکان و محله سالنی که به آن مراجعه می‌ کنید، در تعیین هزینه کاشت و خدمات ناخن مؤثر خواهد بود. یعنی هر چه سالن در محله‌ های لوکس و بالای شهر قرار گرفته باشد؛ هزینه کاشت و سایر خدمات ناخن نیز افزایش پیدا می‌ کند و حتی می‌ توانند با چنین قیمت‌ های بالایی مشتری‌ های زیادی را به واسطه برند سالن جذب کنند.

 مواد و متریال مصرفی 
یکی از مهم‌ ترین عواملی که می‌ تواند در تعیین هزینه کاشت ناخن نقش داشته باشد، کیفیت مواد و متریال مصرفی است. امروزه قیمت مواد باکیفیت برای کاشت و ترمیم ناخن افزایش یافته است. با توجه به این موضوع بسیاری از ناخن کاران برای رقابت با سایر همکاران و همچنین کنترل هزینه‌ ها از مواد بی‌ کیفیت با قیمت بسیار پایین‌ تر استفاده می‌ کنند که در نهایت می‌ تواند علاوه‌ بر ظاهر نامناسب به سلامت ناخن صدمه بزند.

لازم به ذکر است که در برخی از این مواد بی‌ کیفیت به‌ جای لیکویید مخصوص کاشت و ترمیم ناخن از لیکوییدهای دندانپزشکی که قیمت کمتری دارند استفاده می‌ شود که می‌ تواند آسیب بسیار جدی به ریه وارد کند؛ بنابراین پایین بودن غیرمعقول هزینه خدمات ناخن می‌ تواند شما را با چنین معضلاتی مواجه کند.

مزایا و معایب مانیکور ناخن

مانیکور ناخن امروزه در میان بانوان طرفداران بسیاری پیدا کرده و معمولا اغلب این کار را انجام داده اند. در واقع مرتب بودن ناخن ها تاثیر فراوانی در زیبایی و سلامت دست ها خواهد داشت که این روز ها بیشتر

مزایا و معایب پدیکور ناخن

مانیکور و پدیکور یک روش درمانی و در عین حال زیبایی است. در این روش ها با استفاده از ابزارآلات خاص به زیبایی و سلامتی دست و پا و ناخن ها پرداخته می شود. پدیکور و سایر عمل های زیبایی

مزایا و معایب ژلیش ناخن

ژلیش ناخن یک راه بسیار مناسب برای خانم هایی است که به زیبایی ناخن های خود اهمیت می دهند و مایلند برای مدت طولانی لاک روی ناخن های آنها باقی بماند. در حال حاضر ژلیش ناخن یک روش پر طرفدار

جدیدترین رنگ های لاک ناخن

رنگ لاک ناخن، امروزه یکی از جنبه های مهم در مد و به یکی از وجه های مهم آرایش تبدیل شده است. تعداد زیادی از خانم های خوش ذوق و با سلیقه، همیشه به دنبال ترند ترین و جدیدترین، طرح

طرح ناخن زمستان

آرایش ناخن یکی از مهم ترین کارهایی است که زنان برای زیبایی بدن خود انجام می دهند. به کمک آرایش ناخن می توانید علاوه بر زیبایی صورت، دست های خود را نیز جذاب و برجسته کنید. نکته مهمی که برای